top of page
Search

L’equip sant cugatenc de Màsters de gimnàstica Rítmica del Muntanyenc protagonistes al major festival mundial de gimnàstica rítmica, la 17ena edició de l’Euskalgym amb Almudena Cid.

El passat 4 de novembre va tenir lloc l’Euskalgym, l’esdeveniment internacional de referencia en la gimnàstica rítmica, on es reuneixen més de 2.000 gimnastes per participar al campionat Euskalgym i que es clausura amb una gala protagonitzada per les estrelles mundials de la gimnàstica rítmica com la campiona del món Darja Varfolomeev, la subcampiona de món Sofia Raffaeli i l’equip nacional Espanyol que participarà en les Olimpíades de París, entre altres.


Fotografia: Equip de màsters en acció.


Per culminar aquesta gala, l’ambaixadora de l’Euskalgym, i exgimnasta olímpica, Almudena Cid, juntament amb l’equip de màsters del Club Muntanyenc van protagonitzar la coreografia final de tancament de l’esdeveniment amb l’escenari vestit de París i que deixava un missatge potent  on es va reclamar la presència de la gimnàstica masculina en competicions internacionals, també es va destacar la importància dels valors i l’empatia entre gimnastes i la gimnàstica a l’abast de tothom.

Més de 8.000 espectadors van omplir de gom a gom el pavelló i van viure l’espectacle amb molta passió i llàgrimes d’emoció.

L’equip de Màsters del Club Muntanyenc està format per 23 dones entre 36 i 68 anys que van començar ja fa 7 anys a fer gimnàstica rítmica, algunes d’elles coneixien aquest esport i fins i tot havien format part de l’equip nacional i competit als campionats del món de la seva època, altres han descobert la gimnàstica ja sent adultes i ha sigut tota una revelació́ per elles: ‘mai m’havia imaginat que a la meva edat seria gimnasta i trepitjaria un tapís amb 8.000 persones de públic’, comenta una de les integrants. Totes elles gaudeixen de la gimnàstica i comparteixen vivències com qualsevol altra gimnasta, nena o jove, i a cada actuació́ que fan, demostren que l’edat no té per què ser una barrera.

Al campionat nacional base i absolut, va participar també́ l’equip Benjamí́ nivell 7 del Club Muntanyenc Sant Cugat, que va defensar la coreografia que presentaran en el proper campionat d’Espanya que se celebra a finals de novembre a Pamplona.






36 views0 comments
bottom of page