top of page
Search

Carla Puig, 4a classificada i diploma nacional al Campionat Nacional Base de gimnàstica rítmica en categoria juvenil.

La gimnasta del Club Muntanyenc de Sant Cugat tanca una temporada fantàstica després de la 2a posició al campionat de Catalunya.

Fotografia: Carla Puig amb el Diploma Nacional de 4a classificada al Campionat d'Espanya individual base.

La setmana passada es va celebrar el Campionat Nacional Base de gimnàstica rítmica a Castelló de la Plana.

Carla Puig va aconseguir una 4a posició en una categoria molt nombrosa de 115 participants i per tant diploma nacional, en categoria juvenil amb masses.

La Carla tanca així una gran temporada després de la seva 2a posició al campionat de Catalunya..

El club muntanyenc hi va participar també amb Inés Bevelander i Nuria Font (Aleví 2014) i Chloe Pizarro (benjamí) que van participar en un campionat base nacional individual per primera vegada i van fer molt bons passes donat el poc temps després de la temporada de conjunts per preparar la competició individual.

Moltes felicitats a totes les gimnastes que van representar al club al Campionat Nacional a l'equip tècnic i a les famílies que han fet costat incondicional.