top of page
Search

Gimnàstica sense barreres

La secció de Gimnàstica del Club Muntanyenc ha començat aquest curs el projecte de Gimnàstica sense barreres, classes de Gimnàstica adaptada i inclusiva. Aquest projecte va estar presentat a l’Ajuntament de Sant Cugat i enguany ja col·laboren amb dues entitats, el centre Guru de Valldoreix i la Fundació Catalonia, i també ofereixen classes inclusives a les seves instalacions.


Fotografia: Gimnastes del C.E Jeroni de Moragas amb gimnastes del C.E Inef de Barcelona



Al Club Muntanyenc Sant Cugat creiem que la Gimnàstica és una activitat molt beneficiosa per a tots els públics, per totes les vessants que s’hi treballen; moviments corporals, moviments amb els aparells, ritme, expressió, treball individual i en grup, valors de persistència i superació...entre molts d’altres. És per això, que ja fa 7 anys que van començar el grup de Màsters, gimnastes adultes d’entre 35 i 65 anys i el grup d’Acrobàcia Masculina per poder arribar a més part de la població. Al cub també tenen molts altres grups que inclouen totes les categories i nivells de la Gimnàstica Rítmica. En el punt de consolidació en el qual es troba la secció, han cregut molt important poder arribar a tota la societat, i es per això que neix el projecte de Gimnàstica Sense Barreres, inspirat per el treball que estan desenvolupant al Club Jeroni de Moragas i al Club Rítmica Sitges-Garraf, aixi com a la secció d’atlestime adaptat del club Muntanyenc.

Està sent una experiencia molt positiva, ja que es genera una tasca social important, i d’aquesta manera es beneficien tant a les gimanstes amb discapacitat que s’han incorporat als entrenaments com a les pròpies gimnastes que ja estan actualment al club.

Esperem...


Que la gimnàstica no pari de crèixer i que cada vegada més gent pugui gaudir-ne.




37 views0 comments
bottom of page