top of page
Search

La Masterclass

Updated: Feb 22, 2023

El passat diumenge 15 de gener la secció de Gimnàstica del Club Muntanyenc va organitzar una Master-class amb el Gimnasta Gerard López.


El Gerard és campió d’Espanya múltiples vegades en la categoria masculina absoluta. A la master-class van acudir gimnastes i entrenadores de diferents clubs de Catalunya com el Montigala Badalona, gimnàstica rítmica Atmetlla de Mar, Asogym, rítmica Nova Icaria, rítmica l’Ampolla.

Volem donar les gràcies a l’Ajuntament de Sant Cugat per cedir les instal·lacions i fer possible activitats tant xules com aquesta.

Va ser una jornada divertida i plena de nous reptes, les gimnastes van treballar expressió corporal, maestries de pilota, cèrcol i maces i van gaudir d'un pica pica saludable mentre es coneixien.

El Gerard López, s’ha incorporat recentment com a entrenador de la secció de gimnàstica rítmica del Club i estem molt contentes de poder comptar amb tot el seu coneixement i experiència.


Per molta més gimnàstica...


Per endavant ens queden moltes més jornades interessants per continuar gaudint d'aquest esport tan bonic. Estem desitjant l'arribada de la Gimnastrada de Sant Cugat que serà la propera gran cita de la gimnàstica rítmica a Sant Cugat A continuació algunes fotografies de la masterclass.



28 views0 comments
bottom of page