top of page

EL NOSTRE PROJECTE

gimnasia rítmica sant cuga
QUÉ ES LA GIMÀSTICA RÍTMICA

La gimnàstica rítmica és un dels esports més creatius, que deixa lloc a la imaginació, com gairebé totes les disciplines que tenen a veure amb la música i l'expressivitat corporal, així com les modalitats de la dansa. En ella es busca assolir exhibicions originals, encadenar exercicis difícils, a més d'assolir un exercici equilibrat i bell que potenciï l'expressivitat i que les seves exhibicions impressionin per la tècnica depurada i la seva gran bellesa, considerant-se la màxima expressió harmònica corporal el ritme sota la inspiració esportiva i la bellesa del cos en moviment. La gimnàstica rítmica pot considerar-se com un art a més de com un esport per la seva plasticitat i la seva bellesa.

OBJECTIU

L'objectiu principal és fomentar aquesta disciplina esportiva, i a través de l'esport, educar totes les gimnastes, ja que, la pràctica de l'esport comporta una disciplina, un sentiment de grup i un afany de superació personal que podran transmetre en molts aspectes de la seva vida. Es pretén principalment que la nena s'ho passi bé tot desenvolupant la coordinació, el moviment i l'expressió corporal, el sentit de l'oïda i de l'espai.

LA NOSTRA FILOSOFIA
gimnasia rítmia sant cuat

El nostre objectiu és que la gimnasta vingui a classe amb ganes d’aprendre i gaudir de la classe a causa d’una motivació interna. Ens agradaria que arribés a ser l’activitat preferida de cada nena. Amb aquesta filosofia volem el resultat de "Happy Gymnast"

HISTÒRIA
campus gimnasia rítmica

Fa 5 anys vam començar la secció de Gimnàstica Rítmica al club Muntanyenc, vam introduir l’anglès i una filosofia d’entrenament vinguda dels E.E.U.U. 

Vàrem començar amb classes d’iniciació amb la intenció de créixer amb una estructura sòlida que també dona cabuda competició. A dia d'avui ja som al voltant de 120 gimnastes.

bottom of page